December makeup challenge β„️

  
So for the month of December I decided to take a little inspiration from the #25daysofmakeup beauty challenge which is happening over on Instagram and was created by @jennieelb & @lacey_mache. This will be great for adding a little structure to my Instagram and blog posts and will hopefully force me to post a little more regularly through the crazy month of December! 

I’m really excited to start this as there are some great themes on there. I’ll try my best to keep up with it! Id love for all of you to join in with the challenge too whether on your blog or on your Instagram. Tag me if you do! I’d love to see what looks you come up with. 

I hope you’ve all had a lovely weekend! 

Talk soon xx

Click here to follow me on Instagram!

Advertisements

5 thoughts on “December makeup challenge β„️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s